Köszönjük hogy adótok 1%-ával minket támogattok!

Köszönjük hogy adótok 1%-ával minket támogattok!
2024.04.29.

Május végéig lehet rendelkezni az adó 1%-ról, mely során egyesületünket is tudjátok választani a kedvezményezettek közül.18086395-1-42

Kedves Szülők!

Május végéig lehet rendelkezni az adó 1%-ról. Egyesületünk, a

GASTROYAL KARATE SE

(18086395-1-42)

az AC-Sinus Se jogutódja évtizedek óta foglalkozik gyerekekkel és felnőttekkel a legkisebb ovisoktól, egészen a már családos szülőkig.

Évtizedek óta célunk, hogy csapatunk tagjainak mentális, fizika és lelki egészségéhez hozzájáruljunk, hogy megtanítsuk őket erre a szép sportra és ezáltal tiszteletre, kitartásra neveljük őket.

Csapatunk mind a tradicionális, mind a hobbi és mind a versenykaraténak kiváló otthont ad, nálunk mindenkinek lehetősége van megtalálni a saját „útját”. Messze nem utolsó sorban, a karatés évek alatt olyan barátságok jönnek létre, melyek egész életünkön át elkísérnek minket. Itt tanítványaink elvitathatatlan tudásra tesznek szert.

Mindezek elérése, többek között, az edzéseken valósul meg. Ahhoz, hogy tovább tudjuk folytatni az előremutató, hatékony munkát szükségünk van eszközökre. Azon vagyunk, hogy a legprofesszionálisabb körülmények között folyjon a munka, amihez most a Ti segítségeteket is kérjük.

Amennyiben más mellett már nem köteleződtetek el, támogassatok bennünket adótok 1%-val, éljetek ezzel a lehetőséggel!

Mire költünk és miért kérjük a támogatást:

A pályázatokon nyert-, az éves tagdíjakból és az adó 1%-okból befolyó összegeket saját rendezvényeinkre (gyereknap, kirándulások, Dojo-bulik, farsang, évzáró, stb.), valamint a gyerekek megfelelő oktatására fordítjuk.

 

Köszönjük szépen a támogatásotokat!

Vissza
Cégadatok
  • név: Gastroyal Karate Sportegyesület
  • székhely: 1149 Budapest, Fráter György u. 31. II. em. 7.
  • nyilvántartja: Fővárosi Törvényszék,
  • nyilvántartási szám: 01-02-0007624,
  • adószám: 18086395-1-42
  • képviseli: Klima Zsuzsanna elnök
Kapcsolat

Klima Zsuzsanna +36302034008

kalandostabor@gmail.com

Erzsébet Királyné útja 30-35, Budapest, Magyarország